wegens de omstandigheden omtrent de coronavirus en de richtlijnen van het RIVM, hebben we tijdelijk het ontbijt uitgezet om te bestellen via bezorgland.nl en thuisbezorgd.nl. uiteraard kunt u nog wel telefonisch bestellen op 013-5081701 en dit minimaal 1 dag van te voren. Hopelijk is dit snel voorbij en kunnen we volop draaien. 

Ontbijt vanaf 1 maart 2020

Welkom.

Wij gaan starten met het verzorgen van een heerlijk vers ontbijt voor iedereen. 

Het ontbijt is zoals ze zeggen de belangrijkste maaltijd van de dag. En hier gaan wij ook voor zorgen. Wij vinden dat eten lekker, gezond en betaalbaar moet zijn en daarnaast is kwaliteit het allerbelangrijkste. 

Voor het ontbijt gaan wij ook in samenwerking met uw warme bakker Hans Vermeer en keurslager de Jong uit Gilze om zo voor u een heerlijk, vers en kwalitatief goed ontbijt te zorgen.

Wat kunt u zoal krijgen als ontbijt?

*vers gebakken croissants en mueslibolletjes

*vers gebakken kaiser broodjes

*lekkere mini zachte broodjes

*vers geperste Orange jus

*romige vruchtenyoghurt 

*lekkere kop koffie of thee 

*melk of appelsap (voor de kleintjes)

*gebakken spiegel eitje 

*crambled egg met bacon

*american pancakes

*heerlijk vers beleg

 

U kunt vanaf 1 maart het ontbijt meenemen of laten bezorgen en natuurlijk kunt u ook gezellig bij ons ontbijten.

Het ontbijt is elke dag te verkrijgen tot 11.00, bezorgen doen we op maandag, woensdag en vrijdag vanaf 08.30, zaterdag en zondag vanaf 09.00

Heeft u vragen kunt u altijd even met ons contact opnemen op telefoonnummer 013-508 1701, mocht er niet opgenomen worden, wij proberen altijd een keer terug te bellen