Nieuwsberichten

Nieuw  "Little chef Alphen"                        

Vanaf 2 januari 2020 zijn we gestart met onze maaltijd bezorging voor mensen die zelf niet meer zelfstandig kunnen koken of daar geen behoefte aan hebben.

Zo koken we nu 7 dagen per week elke ochtend deze maaltijden vers en worden deze warm bezorgd. Dit voor ouderen die zelf niet meer in staat zijn om zelf te koken. Hiermee wordt veel rust gegeven bij familieleden die zo weten dat hun vader of moeder elke dag een verse maaltijd krijgen. Wij brengen deze maaltijden persoonlijk langs en zorgen er ook voor in de meeste gevallen dat de mensen lekker gaan eten. 

Naast deze service bezorgen wij ook enkele dagen per week verse koude maaltijden en hoeft deze maaltijd alleen nog maar opgewarmd te worden. Deze maaltijden zijn luchtdicht verpakt en kunnen enkele dagen in de koelkast bewaard blijven tot enkele maanden in de vriezer. Deze maaltijden hoeven alleen maar opgewarmd te worden door een paar gaatjes in de folie te prikken en in de magnetron te zetten. Op elke maaltijd staat een sticker met duidelijke instructies voor de maaltijd. 

Ga voor meer informatie naar onderstaande link

Download hier onze menukaart

Menukaart 2020
PDF – 641.0 KB 157 downloads