Gezonde & lekkere maaltijden aan huis.

Wilt u ook lekker en gezond eten? Met de handige maaltijdservice van Little Chef Alphen heeft u elke dag een gezonde maaltijd tot uw beschikking.
Onze maaltijden bevatten natuurlijke ingrediënten en GEEN kunstmatige toevoegingen.

Wij bezorgen 1 á 2 x per week de maaltijden in Alphen en gaan nu ook buiten Alphen bezorgen, dit tot een max. van 15/20km.

De gerechten kunnen in de koelkast enkele dagen bewaard blijven, uiteraard kunt u ze ook invriezen.

Alle gerechten worden in de keuken dagelijks vers bereid op de dag van levering en per portie verpakt en geseald en voorzien van een duidelijke en simpele instructie om op te warmen. Het menu wordt aangepast met het seizoen, zodat u in de zomer kunt genieten van asperges en in de winter van heerlijke stamppotten.

Bij Little Chef Alphen houden wij rekening met wensen en voorkeuren van onze klanten. Zoals vegetarisch of allergieën, maar natuurlijk ook als u bv heel erg graag vis eet. Daarom gaan wij ook bij aanmelding eerst met de klant in gesprek om zo een goed beeld te krijgen en heeft elke klant zijn eigen kaart.

Heeft u hier interesse in of wilt u wat meer informatie kunt u met ons contact opnemen op telefoonnummer 013-508 1701 / 06-27582224 of via de mail info@fresh-made-food.nl

’t Raadhuis Fresh Made Food
Raadhuisstraat 33
5131 AK Alphen
www.fresh-made-food.nl