Bedrijven

Ook voor bedrijven staan wij graag klaar, neem gerust contact met ons op om eens te kijken wat wij voor U kunnen betekenen.

Zo hebben we verschillende mogelijkheden;

  1. U heeft een vergadering en wilt hiervoor een lunch verzorgd hebben en voor ieder wat wils aan broodjes kunnen bieden, dan hebben wij hiervoor onze deelbroodjes. Dit zijn grote stokbroden die wij in drieën delen en netjes verpakken in een mooie doos (zie voorbeeld hieronder). U besteld het aantal broodjes en evt. een keuze uit de smaken of wij maken er een mix van. De kosten voor zo'n doos bedragen 7,50 per broodje (dit is 1 groot stokbrood in 3 stukken verdeeld).
  2. U heeft vaak mensen die moeten overwerken en wil hun de mogelijkheid bieden om op het werk warm en gezond te eten. Daar kunnen wij u bij helpen.
  3. U heeft een personeelsfeestje of gasten die u een warm en of koud buffet wilt aanbieden, ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Samen met u kunnen we dan bekijken wat de mogelijkheden zijn. 

Neem gerust contact met ons op en wij staan u graag te woord. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 013-5081701 of email info@fresh-made-food.nl

broodjes of Wraps om te delen

warm en of koud buffet

warm en koud buffet bij de jong cheese in alphen