voor Bedrijven

Ook voor bedrijven staan wij graag klaar, neem gerust contact met ons op om eens te kijken wat wij voor U kunnen betekenen.

Zo hebben we verschillende mogelijkheden;

  1. U heeft een vergadering en wilt hiervoor een lunch verzorgd hebben en voor ieder wat wils aan broodjes kunnen bieden, dan hebben wij hiervoor onze deelbroodjes. Dit zijn grote stokbroden die wij in drieën delen en netjes verpakken in een mooie doos (zie voorbeeld hieronder). U besteld het aantal broodjes en evt. een keuze uit de smaken of wij maken er een mix van. De kosten voor zo'n doos bedragen 7,00 per broodje (dit is 1 groot stokbrood in 3 stukken verdeeld).
  2. U heeft vaak mensen die moeten overwerken en wil hun de mogelijkheid bieden om op het werk warm en gezond te eten. Dan kunt u bij ons diverse soepen en maaltijden krijgen die wij dan bevroren aanleveren in daarvoor bestemde bakjes en die ook makkelijk in de magnetron op te warmen zijn. Het enige wat u nodig hebt is een vrieskastje en een magnetron en uw werknemers en uiteraard ook uzelf kunnen dan lekker en gezond eten. 
  3. U heeft een personeelsfeestje of gasten die u een warm en of koud buffet wilt aanbieden, ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Samen met u kunnen we dan eens bekijken wat de mogelijkheden zijn. (zie voorbeelden hieronder)

 Uiteraard kunt u ook gewoon bij ons bestellen voor tussen de middag en dat kunt u dan komen afhalen of wij komen het gratis bezorgen.

broodjes of Wraps om te delen

warm en of koud buffet

warm en koud buffet bij de jong cheese in alphen